6.11.04

Ryan's'ta akşam yemeği

Arkadaşlarla akşam yemeği yemeğe karar verdik. İçimizden birisi daha önce bilmediğimiz bir yere götürmek istedi. Ryan's'ın özelliği, girişte kasaya yemek için sabit bir ücret (içecek haric 9.70 dolar) ödeyerek içeriye girip, ondan sonra da açık büfeden yiyebildiğin kadar yemeği seçmek.





Bu fotoğrafta görünen kırmızı kazaklı kadının olduğu kısım salata büfesi. İlerdeki bölüm soğukların olduğu büfe; siyah süveterli adamın olduğu yerde ise tatlılar başlıyor. En uzakta fotoğrafın sağ tarafında yarım çıkan kısım ise en önemli yer: Etler. Gözününüzün önünde ızgara yapılan biftekten başka tavuk, hindi ve domuz eti servis ediliyor. İçecek için sabit bir ücret başta ödeniyor ama kaç bardak isterseniz içebilirsiniz. Kahve de lokantanın ikramı.







Bu fotoğrafta çıkan bölüm lokantanın sadece onda birini gösteriyor. Aynı anda 500 kişiyi ağrlayacak kapasitede olmalı. Biz girerken kuyruk vardı. İşin ilginç tarafı, üniversiteye çok yakın olmasına rağmen çok az öğrencinin bulunmasıydı. Hemen bütün müşteriler yerli halktan oluşuyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder